Hofmeester Prime

Sinds oktober 2020 is Hofmeester begonnen met een eigen bezorgdienst. In bijna heel Nederland komen onze bezorgers uw bestellingen afleveren.

Hofmeester Prime 1 Hofmeester Prime 2 Hofmeester Prime 3 Hofmeester Prime 4 Hofmeester Prime 5 Hofmeester Prime 6 Hofmeester Prime 7

Informatie

Sinds oktober 2020 is Hofmeester begonnen met haar eigen bezorgdienst. Door bijna heel Nederland rijden onze Prime bezorgers met uw bestellingen en leveren deze af met de service die u van ons gewend bent. Omdat wij met eigen personeel bezorgen kunnen wij gebruik maken van het bezorgen in kratten. Dit doen wij dan ook zoveel mogelijk. Hierdoor wordt er veel minder afval gecreeƫrd.

Als extra service kunt u uw retouren mee geven aan onze bezorger. De bezorger zorgt er voor dat deze met de juiste gegevens wordt aangeboden bij de afdeling aftersales.

Wij komen al in een groot gedeelte van Nederland met de Prime route. Ziet u de verzendoptie Hofmeester Prime staan tijdens het afrekenen op een van de websites van de bedrijven binnen de groep? Dan komen wij ook bij u in de regio.