Ordent

Wilt u bestellingen kunnen plaatsen en tegelijkertijd uw voorraad eenvoudig en efficiƫnt beheren? Ordent is ons gebruiksvriendelijk voorraadbeheerprogramma.

Ordent 1 Ordent 2 Ordent 3 Ordent 4

Opties

Het gebruik van Ordent is in verschillende stadia in te delen: van eenvoudig bestelprogramma tot een compleet hulpprogramma, waarbij uw voorraad wordt bijgehouden en bestellingen automatisch worden gegenereerd. Op welke manier u Ordent wenst te gebruiken, is geheel aan u.

Bestelprogramma

U kunt Ordent in eerste instantie gebruiken om uw bestellingen te doen. Vanuit een favorietenlijst of uw eigen statistiek kunt u altijd de artikelen terugvinden die u eerder afgenomen heeft. Optioneel kunt u gebruik maken van een barcodescanner. U scant hiermee de barcodes die op uw voorraadkast zijn geplakt of u scant de barcodes in uw persoonlijke catalogus. De scanner wordt door Ordent uitgelezen en eventueel omgezet in een bestelling.

Voorraadbeheer

Bij de uitgebreide variant van Ordent maakt u gebruik van een voorraadbeheermodule. Door van al uw gangbare producten een minimale en maximale voorraad in te stellen, weet Ordent precies wanneer u te kort gaat komen. Dit product wordt vervolgens in bestelling gezet. Bij binnenkomst van uw bestelling scant u de pakbon, waardoor Ordent de voorraad weer op peil brengt.

Extra

Ordent staat rechtstreeks in verbinding met onze server. Dit maakt het mogelijk om u van real-time informatie te voorzien. Zo kunt u altijd nakijken welke producten u besteld heeft en welke wij nog aan u moeten leveren. Ook kunt u van alle producten direct een prijs zien. Wanneer u uw bestellingen wilt limiteren tot een door u geselecteerde lijst kan dat ook. We maken in overleg met u een voorkeurslijst, welke als zodanig wordt getoond in Ordent. Ook is het mogelijk Ordent voor verschillende locaties of debiteuren te gebruiken. We voegen een debiteur toe, waarna u moeiteloos kunt schakelen tussen de verschillende debiteuren.

Download de gratis demo.

Bent u een ervaren computergebruiker? Download hier een demo-versie van Ordent. Om u beter van dienst te kunnen zijn, kijken wij graag met u mee. Download Teamviewer en bel met 010 - 286 3000 om uw inloggegevens te verkrijgen.

Ordent Demo Teamviewer